Замість побачення – заборона на 10 років: у Білгород-Дністровському районі затримали молдаваніна, який “напролом” йшов через кордон до коханої українки

0 коментарів 24759 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями у Білгород-Дністровському районі затримали незвичайного порушника кордону: громадянин Молдови йшов пішки до коханої дівчини-українки та заснув, коли долав прикордонний рів в районі КПП “Старокозаче”. Замість побачення “Ромео” отримав заборону в’їзду у країну на 10 років – раніше він вже відзначився, тому що намагався теж незаконно перетинати кордон. Про це повідомляє Південне регіональне управління ДПС України.


35-річний чоловік хильнув чарочку та відправився до дами серця на Одещину. Але подолати перешкоду на кордоні так і не зміг, тож опинившись у рві просто заснув.

Трохи поспавши, він вирішив продовжити подорож, але на шляху стали українські прикордонники пропускного пункту «Староказаче». Вони склали на нього адмінпротокол.

З’ясувалося, що кордон закоханий чоловік порушує не вперше. Йому вже забороняли в’їзд до України на 5 років, обмеження мали скінчитися у березні 2024.

Замість побачення - заборона на 10 років: у Білгород-Дністровському районі затримали молдаваніна, який "напролом" йшов через кордон до коханої українки

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x