Розмістив на вході до подвір’я герб СРСР: прихильник комуністичного тоталітарного режиму з Рені піде під суд – прокуратура

0 коментарів 33696 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


До Ренійського районного суду скеровано обвинувальний акт стосовно мешканця міста Рені за скоєння кримінального правопорушення, пов’язаного з публічним використанням символіки комуністичного тоталітарного режиму, відповідальність за яке передбачено ч. 1 ст. 436-2 КК України.


Про це “Бессарабії INFORM” повідомив керівник Ізмаїльської окружної прокуратури Олександр Сара.

“Слідством встановлено, що прихильником комуністичного тоталітарного режиму виявився мешканець міста Рені, пенсіонер, який працював за залізниці, ще навесні 2014 року розмістив на вході до подвір’я приватного будинку емблему з зображенням герба СРСР, тим самим демонстрував оточуючим символіку комуністичного тоталітарного режиму, публічне використання якої, відповідно до ч. 1 ст. 4 Закону, заборонено на всій території України”, – зазначив очільник наглядового відомства.

Обвинувальний акт стосовно зловмисника, направлено до Ренійського районного суду 23 грудня поточного року.

Зазначимо, що вказаний злочин передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк, з конфіскацією майна або без такої.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x