На відновлення і ремонт об’єктів, пошкоджених внаслідок ракетних ударів по Одещині, вже виділено майже 11 млн грн з облбюджету

0 коментарів 14553 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині проводяться роботи по відновленню та ремонту пошкоджених об’єктів внаслідок ракетних ударів противника. Для цього з обласного бюджету вже виділено майже 11 мільйонів гривень.


Про це повідомив начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко під час сесії Одеської обласної ради, яка відбулась вчора, 7 вересня.

«У селищі Дачне проводиться тендерна процедура із закупівлі робіт по ремонту пошкоджених фасадів та заміни скла будівель школи та будинку культури; у селищі Сергіївка виконанні роботи з заміни скла у будівлях школи та дитячого садочку, а також заключено договір на виконання робіт з заміни вікон в чотирнадцятиповерховій багатоквартирній будівлі; в місті Одеса, в ЖК «Тірас», проведені роботи з відновлення перекриття поверхів, внутрішніх та зовнішніх стін багатоквартирного будинку, розпочато відновлення електропостачання, опалення, водопостачання та ліфтів», – проінформував Максим Марченко.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x