Бачив російські злидні та європейський рівень життя: історія ізмаїльського прикордонника “Фіна”, який захищає рідну землю

4 коментаря 27297 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Прикордонник Артем із позивним “Фін”, який народився на Одещині, проходить службу в Ізмаїльському загоні. Чоловік мав змогу залишитися у Фінляндії, де мав гарний заробіток та перспективи розвитку, з початком війни повернувся в Україну, аби боронити рідну землю від ворога. Історію Артема розказали у Ізмаїльському прикордонному загоні.


Після навчання у школі, Артем відслужив строкову службу у внутрішніх військах України, де займався охороною особливо важливих державних об’єктів. Потім працював в одному з дунайських портів слюсарем-зварювальником. Згодом, ще до початку російсько-української війни в 2014 році, його брат покликав працювати у Санкт-Петербург на суднобудівельний завод.

«Мав змогу побувати і у російських «дєрєвнях», що знаходились неподалік міста. Усі ці населені пункти не мали ні газу, ні звичайних туалетів», – розповів Артем.

Згодом чоловік переїхав на роботу до Фінляндії, де на контрасті оцінив високий рівень життя людей. Там Артем мав повний соціальний пакет – безкоштовне проживання, службовий автомобіль та гідну зарплатню. Та й робота була цікавою – Артем брав участь у будівництві найбільших у світі круїзних лайнерів.

І вже навесні цього року він міг отримати громадянство Фінляндії. Однак в Україні почалася повномасштабна війна. І Артем вирішив повернутися додому та стати на захист своєї Батьківщини.

Після перемоги Артем планує отримати вищу юридичну освіту та залишитись працювати в Україні.

Бачив російські злидні та європейський рівень життя: історія ізмаїльського прикордонника "Фіна", який захищає рідну землю

guest

4 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Ага, «по рогам – текло , а в рот не попало!» Что воно- визгает- это быдло парнокопытное:))) Сартир бы свой – типа клозет, починил, на огороде – жЫнке поддувает и от того, из цистита инфекционного и воспалений, не вылазит:))), и геморой- от лопухов, которой очко рогатое подтирает:))) Быдло рогатое!

рубль
рубль
1 год назад

Вот такие у нас у рюсских проблемммы – как написано ниже! Не прониклись?! Русофобы!!!

Анонимно
Анонимно
1 год назад

Ну и во многих украинских сёлах нет ни газа ни туалета ни людей все в Европе на служебных автомобилях ездят

БРЕСТ-1939
БРЕСТ-1939
1 год назад

Не анонируй, рублядь “заботливая”, тебе ли не пох, кого, чего и сколько на территории Украины 🙂 И служебные ники свои вспоминай, а то за анонизьм вам не платят 😉

4
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x