Арциз знайшов грошові резерви, щоб придбати паливо для військових тероборони

1 коментар 26217 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Арцизька міська територіальна громада винайшла гроші на придбання палива для ВЧ А7350. З резервного фонду бюджету виділили 100 тис. грн, про що йдеться у проекті відповідного рішення виконкому, підготовленого фінансовим управлінням Арцизької міської ради. Голосування проходило у п’ятницю, 23 вересня.


Так, Арциз допомогає фінансово 122-й окремій бригаді територіальної оборони (122 ОБрТрО). Значиться також як ВЧ А7350 — кадроване формування військ територіальної оборони України у Одеській області. Бригада перебуває у складі оперативного командування «Південь».

Як йдеться в документі, кошти виділені з резервного фонду бюджету Арцизької міської територіальної громади за типовою програмною класифікацією видатків та кредитування місцевих бюджетів 0118710 «Резервний фонд місцевого бюджету» КЕКВ 9000 «Нерозподілені видатки».

Суму 100000 (сто тисяч) гривень 00 копійок було виділено на типову програмну класифікацію видатків та кредитування місцевих бюджетів 0118775 «Інші заходи за рахунок коштів резервного фонду місцевого бюджету» на фінансування заходів міської програми національного спротиву та територіальної оборони Арцизької міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Бендеры!!!! Рyccких бляденцев прямо с досок для объявлений в трусиках продали америкосам!!! Низабудимнипрастиииим :))))))))

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x