Кіноексперимент в Арцизькій громаді: відбулися перші покази фільмів просто неба

1 коментар 15984 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Арцизі знайшли цікавий спосіб дозвілля на теплу пору року – кінопокази просто неба. Голова громади Сергій Парпуланський назвав це експериментом, результат якого потрібно вдосконалювати. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на особисту сторінку мера у Facebook. 


“Проводимо експеримент в усіх населених пунктах Арцизької громади з організації перегляду кіно під відкритим небом. Хоча маємо певні недоліки, але плануємо вдосконалювати подібні заходи та в перспективі створити літній театр під відкритим небом”, – прокоментував Парпуланський та зазначив, що для міської влади є надважливим завдання впровадження цікавого та корисного дозвілля для мешканців громади, налаштування усіх присутніх на позитивну атмосферу та гарний настрій.

Голова громади подякував “Arthouse Traffic” за можливість безкоштовно переглянути новинки фільмів.

“Сподіваюсь, нам вдалося втілити задумане та усім присутнім сподобалося. Якщо – так, повторимо? Можливо у вас є інші власні ідеї з проведення заходів для відпочинку в нашій громаді. Чекаю на Вашу думку у коментарях, – запросив мешанців до обговорення мер.

Кіноексперимент в Арцизькій громаді: відбулися перші покази фільмів просто неба

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
МИха
МИха
1 год назад

Да?! А про нашу благодетельницу Катю-2 с неизменным (хотя и всякий раз с более увесистым… тараном) КОНЕМ будет немецкое кино? А то, чего доброго, иранские мопеды расхуярят наш идол, и память угаснет… 🙁

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x