Житель Рені зі спільником з РФ обікрали квартиру в Одесі

0 коментарів 35181 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі 39-річний уродженець міста Рені та 38-річний громадянин рф обікрали квартиру. Поліцейські вилучили крадене майно і оголосили чоловікам підозру за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України.


Як розповіли в поліції, заздалегідь спланувавши свої дії, спільники підібрали ключ до квартири на вулиці Героїв Крут і викрали техніку та цінне майно загальною вартістю майже шістдесят тисяч гривень. Втім розпорядитися викраденими речами правопорушникам завадили співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Одеській області. Оперативники затримали «домушників» просто в дворі багатоквартирного будинку.

«Поліцейські вилучили речові докази у фігурантів та повідомили їм про підозру в крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану, що передбачає частина 4 статті 185 Кримінального кодексу України. Цей злочин карається позбавленням волі від п’яти до восьми років. Наразі підозрювані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання, їх перевіряють на причетність до аналогічних злочинів, скоєних в Одесі», – зазначила слідча слідчого відділу Одеського районного управління поліції № 1 Віолетта Барабанова.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x