ТОП-7 найцікавіших затримань від Ізмаїльського прикордонного загону, де “чоловіки” вдавались до різних хитрощів аби втекти від мобілізації

0 коментарів 29295 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Спочатку російського широкомасштабного вторгнення справжні чоловіки обрали шлях воїна та призивались по мобілізації. Деякі особи чоловічої статі вирішили втікати за кордон, використовуючи при цьому різні способи.


Ізмаїльський прикордонний загін представляє ТОП-7 цікавих випадків затримань, де чоловіки категорії «18-60» вдавались до різних хитрощів аби втекти до сусідньої Молдови та Румунії.

7 місце посідає затримання шістьох «онучат», які на легковику «Рено» начебто їхали до бабусі в Болградський район, а опинилися на українсько-молдовському кордоні. Цікавим є те, що вони не згадали як звати та за якою адресою проживає старенька.

6 місце – спроба масового незаконного переходу через державний кордон у Болградському районі. Одразу 61-го чоловіка призовного віку затримали прикордонники Ізмаїльського загону на початку березня у тісній взаємодії з молдовськими колегами. Всі порушники добровільно вирішили призиватися до лав захисників.

5 місце – затримання безпринципної людини, яка аби виїхати за кордон зробила сину псевдоінвалідність. Нехтуючи морально-етичними нормами, чоловік підробив медичний висновок про інвалідність свого 14-річного сина, однак прикордонники виявили ряд ознак підробки медичного документу.

4 місце – затримання чоловіка, якого доставила в поромний пункт пропуску «Орлівка» карета швидкої допомоги аж з Болгарії. Але номер не пройшов, охоронці кордону розкусили задум «хворого» та направили його лікуватись до українських медзакладів.

3 місце – затримання чоловіка, який хотів потрапити до Румунії, сховавшись під заднім сидінням легковика. На «живу ковдру», якою він накрився, зреагував службовий собака у поромному пункті пропуску «Орлівка».

2 місце – затримання у стилі гоголівської містики. Винахідливий чоловік заради уникнення військового обов’язку, власну дружину в «мертві душі» пошив. Але пильні прикордонники Ізмаїльського загону вирахували, що паночка після скорботної дати, зазначеної у нотаріально завіреній копії свідоцтва про смерть, ще 8 разів кордон перетинала. Таким чином, «вдівець» з двома неповнолітніми дітьми не зміг перетнути кордон.

1 місце, в першу чергу через небезпечність, віддаємо затриманню плавця на річці Дунай. Він намагався перетнути кордон через Дунай до Румунії і це при тому, що річка небезпечна своєї швидкоплинною течією, а на початку березня вода ще не прогрілась. Завдяки взаємодії з румунськими колегами чоловіка було врятовано.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x