В Одесі чоловік познайомився с жінкою, а через кілька годин вбив її, розчленив тіло та викинув у найближчий смітник

0 коментарів 25110 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Страшний злочин стався в Одесі. Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві 51-річної місцевої мешканки, який не просто спричинив жінці несумісні з життям тілесні ушкодження, а й відрубав їй голову та кінцівки, сховав тіло в сумку й ковдру і викинув у найближчий смітник.


Як повідомили в Головному управлінні поліції Одеської області, 17 серпня до територіального відділу поліції із заявою звернулася жителька Суворовського району. Жінка просила допомоги в пошуках її доньки, яка декілька днів не виходила на зв’язок.

В ході проведення ряду оперативно-розшукових заходів поліцейські відпрацювали коло спілкування зниклої і з’ясували, що останнім, хто міг бачити розшукувану, був 44-річний житель того ж Суворовського району.

Слідство встановило: ввечері 13-го серпня чоловік познайомився зі зниклою одеситкою і запросив її до себе. Під час спільного вживання алкоголю між зловмисником та потерпілою виникла сварка, в ході якої господар декілька разів вдарив гостю по голові. Від отриманих травм жінка померла. Аби приховати сліди злочину, чоловік відволочив тіло до підсобного приміщення, а через добу розчленив, сховав у ковдру та сумку і викинув в альтфатер.

В Одесі чоловік познайомився с жінкою, а через кілька годин вбив її, розчленив тіло та викинув у найближчий смітник

У тому, що сталося, зловмисник звинувачує алкоголь. Поліцейські під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси затримали фігуранта в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили йому про підозру в умисному вбивстві, передбаченому ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Її санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x