Минулої ночі ворожі ракети поцілили у базу відпочинку та приватні будівлі на Одещині: є поранені (оновлено)

1 коментар 38124 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вночі середи, 17 серпня, російські війська обстріляли Одеську область. Внаслідок влучання двох ракет сталося руйнування і спалахнули пожежі на одній з баз відпочинку та в кількох приватних будівлях неподалік. Про це повідомили у Оперативному Командуванні “Південь”.


“Три цивільні особи поранено. Триває рятувальна операція. Обставини уточнюються, – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що ворог атакував Одещину під час повітряної тривоги, яка тривала в регіоні з 02:51 до 03:26.

Варто додати, що біля третьої години ночі жителі Білгорода-Дністровського чули два дуже сильні вибухи, які пролунали з боку Затоки. За словами городян, «будинок на палях, як при 5-ти бальному землетрусі хитало». Пізніше очільник Аккерману повідомив, що вибухи пролунали у сусідній з містом громаді.

Оновлено

За уточненою інформацією, вночі Одещину було атаковано літаками стратегічної авіації Ту-22М3 з пуском ракет Х-22. Внаслідок влучання 2 ракет сталося руйнування і спалахнули пожежі на одній з прибережних баз відпочинку та в кількох приватних будівлях неподалік.

Чотири цивільні особи отримали поранення, їм надано медичну допомогу, важких нема. Пожежу на загальній площі понад 600 кв. м ліквідовано.

Минулої ночі ворожі ракети поцілили у базу відпочинку та приватні будівлі на Одещині: є поранені (оновлено)
Минулої ночі ворожі ракети поцілили у базу відпочинку та приватні будівлі на Одещині: є поранені (оновлено) Минулої ночі ворожі ракети поцілили у базу відпочинку та приватні будівлі на Одещині: є поранені (оновлено) Минулої ночі ворожі ракети поцілили у базу відпочинку та приватні будівлі на Одещині: є поранені (оновлено)

 

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Синдбад
Синдбад
1 год назад

Опять не в мою голубятню, ну куда же ,,АМНЕСТИ,, глядит 🙁 🙁 🙁

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x