Мета постійних обстрілів ЗАЕС росіянами – за версією міністра оборони Резнікова

4 коментаря 31158 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Кремль намагається тримати світову спільноту в заручниках за допомогою постійних обстрілів Запорізької АЕС, які можуть викликати ядерну катастрофу. Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв’ю “Голосу Америки”.


“Росіяни намагаються тримати нас усіх з вами в заручниках за допомогою застосування ними ядерної зброї у вигляді “мирної” ядерної зброї”, – заявив Резніков, коментуючи ситуацію навколо ЗАЕС.

За його словами, постійні обстріли атомної електростанції, які здійснюють російські окупанти, це провокація і гра на “ядерних нервах” всього світу.

Резніков додав, що зараз Росія намагається забезпечувати електроенергією Крим за допомогою Запорізької АЕС і повністю відключити станцію від підконтрольних Києву територій.

Нагадаємо, росіяни продовжують постійні обстріли Запорізької АЕС. 11 серпня снаряд влучив недалеко від першого енергоблоку.

guest

4 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

какая отвратительная-крысиная рыльня, у этого галацуца! И не только, по моей версии!:)))))

антигость*
антигость*
1 год назад

Эй, рублядь, у тебя вечерний покак? 🙂

цуп
цуп
1 год назад

Стало быть армия Р.Ф. , перешла на калибр 155 мм, которого отродясь , там не знали. Странный калибр, для них. нато-вский. Где-то поставили заводик, в тихоря, чтобы на святых и невинных, как младенцы, англосаксов , всю вину , за обстрелы АЭС, сваливать. Не так ли, скакуасы чертуганские?

Анонимно
Анонимно
1 год назад

А что значит P.Ф.??? рублядь, ты что, тоже подлого англо-саксонского калибра? Или “переходник” достало?! 😉 😀

4
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x