Ворог наніс по півдню України масований ракетний удар: в Одеській області є влучання в приватні будівлі прибережних сіл (оновлено)

1 коментар 61101 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вранці 26 липня ворог наніс по півдню України масований ракетний удар, в тому числі із застосуванням авіації, з напрямку Чорного моря. Військові рф випустили кілька ракет повітряного базування. Про це повідомили у Оперативному Командуванні “Південь”.


На жаль, на Одещині ворог атакував декілька районів. Деякі з російських ракет поцілили у приватні будівлі прибережних сіл з наступним загоранням.

На місцях працюють рятувальники. За попередньою інформацією постраждалих немає.

Як повідомляє пресслужба Одеської районної військової адміністрації, в результаті ворожої атаки по Одеському району постраждала одна людина.

“Зранку противником нанесено черговий ракетний удар по одній з громад Одеського району. Є одна постраждала людина. Метою ворога було намагання зруйнувати об’єкт критичної інфраструктури”, – зазначили у адміністрації.
Оновлено
Як повідомили у пресслужбі областного управління ДСНС, сьогодні зранку, до Служби порятунку надійшло повідомлення про загорання та руйнування приватних будівель прибережних сіл на Одещині, які трапились внаслідок влучення крилатих ракет.
Внаслідок подій постраждав чоловік, який після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився.
Наразі пожежі ліквідовані.
Всього на події залучалось 10 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 42 рятувальника.
Ворог наніс по півдню України масований ракетний удар: в Одеській області є влучання в приватні будівлі прибережних сіл (оновлено) Ворог наніс по півдню України масований ракетний удар: в Одеській області є влучання в приватні будівлі прибережних сіл (оновлено)
Ворог наніс по півдню України масований ракетний удар: в Одеській області є влучання в приватні будівлі прибережних сіл (оновлено)
Ворог наніс по півдню України масований ракетний удар: в Одеській області є влучання в приватні будівлі прибережних сіл (оновлено) Ворог наніс по півдню України масований ракетний удар: в Одеській області є влучання в приватні будівлі прибережних сіл (оновлено) Ворог наніс по півдню України масований ракетний удар: в Одеській області є влучання в приватні будівлі прибережних сіл (оновлено)

Неспокійним виявився ранок в на Миколаївщині, де було атаковано портову інфраструктуру.

Водночас по Миколаївському району нанесено удар і ЗРК С-300 з тимчасово окупованої Херсонщини. Є влучання в авторинок, інші відкриті території передмістя. Інформація по масштабах руйнувань та постраждалих уточнюється.

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім оприлюднив відео з ранковим обстрілом Миколаєва.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Синдбад
Синдбад
1 год назад

Неправда!!! Врете все!!! То ли еще будет,,,

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x