Резніков розповів, як йде мобілізація, і назвав роздачу повісток наведенням порядку

1 коментар 33912 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Багато українців через війну змінили місце проживання, але не стали на облік, тому їм вручають повістки, каже міністр оборони Олексій Резніков. Це, за його словами, необхідно для наведення порядку, а мобілізація йде спокійно, передає “Бессарабія INFORM”. 


“Проблем із мобілізацією немає. У нас за великим рахунком заповнені всі необхідні позиції. Якщо сьогодні відбувається мобілізація – це за певними особливими спеціальностями”, – сказав він.

Як приклад він навів програму підготовки військових у Великій Британії, де проходять навчання кілька батальйонів. “Для таких відряджень можуть готуватися фахівці, бажано зі знанням англійської мови. Але сказати, що у нас масово провал із мобілізації – такого немає”, – каже міністр.

А повістки не означають відправку на фронт…

“Коли вручається повістка, йдеться не про мобілізацію. Деякі люди вимушено переїхали, змінили місцеперебування та не стали на облік. Тому вручення повісток чоловікам призовного віку означає, що вони мають прийти до місцевого органу центру комплектації та перевірити – він на обліку, в резерві ? Тому що не всі стали на облік. Ось ці вручення – це насамперед наведення порядку“, – запевнив Резніков.

Водночас глава Міноборони визнав, що деякі центри комплектації “поводяться за старим форматом” і роздають повістки як покарання. Сам Резніков проти такого підходу, оскільки він дискредитує Збройні Сили України.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Мамка Синдбада
Мамка Синдбада
1 год назад

Только Сындбадку берите токмо шоб глину месить, лучше в погребах и подальше от передовой, можно в колодках и кандалах, а то наделает делов…

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x