Apple Watch – незамінний пристрій у шаленому ритмі

0 коментарів 441558 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Apple Watch – гаджет, без якого люди, що знаходяться у постійному ритмі, не уявляють життя, що за 6 років на ринку набув шаленої популярності. До речі, випускатися розумний годинник почав аж 3 роки після смерті легендарного Стіва Джобса, тому завжди вважався заслугою Тіма Кука, хоч є і інші припущення. 


Apple не вигадала ні персональний комп’ютер, ні годинник, ні телефон. Вона вдосконалила ці продукти. Навіть, так би мовити, вдихнула в них нове, цифрове життя.

І так, на момент виходу гаджета,  на ринку вже були смарт-годинники різного формату. Усім їм не вистачало довершеності, звичайно!

Apple Watch увірвалися на ринок продукції із неймовірним успіхом, зайнявши майже 19% усього арсеналу серед годинників. Але ж як Apple це вдалося? Відповідь доволі проста. Із кінця квітня 2015 року компанія регулярно підігрівала аудиторію, інтригувала, займалася піаром, аби продукт таки став світовим хітом. До прикладу, навіть Vogue рекламували на своїх сторінках  Apple Watch, а також навіть взяли участь у тижні моди в Парижі. Тому так чи інакше, про розумний годинник від Apple не знав лише дуже лінивий. 

У чому ж була його перевага? 

Кажуть, доки нема з чим порівняти – доти не знаєш, як краще. Так і з розумним годинником від Apple. Кожен 10-й користувався популярними на той час пристроями від популярних брендів Samsung, Asus чи інших, проте не відчував ніякого дискомфорту. Але варто було лише взяти до рук Apple Watch – як одразу ставало зрозуміло: ось воно – кохання. Дешевий вібро-моторчик, який використовувався для сповіщень, успішно замінив у смарт-годиннику Taptic Engine, що швидше лагідно постукував по зап’ястю, ніж завдавав дискомфорт, як у першому варіанті. Дивувала швидкість відгуку, анімація, якість зображення та і загалом весь пристрій уцілому. 

Сьогодні Apple Watch – незамінний пристрій у шаленому ритмі. Він не лише надішле сповіщення з телефону, переадресує дзвінок, покаже точну кількість пройдених кроків, а й виміряє пульс, сповістить ваших рідних про зміни у ваших показниках, зафіксує QR-код вакцинації, навіть замінить глюкометр! 

Де ж можна придбати якісний варіант розумного годинника?

Apple Room – мережа магазинів, що близько десяти років допомагає клієнтам стати щасливим власником продукції Apple в Україні. Ми пропонуємо найбільший вибір товарів, гарантуємо високу якість та надаємо обширну консультацію із будь-якого питання.

Завітай у найближчий Apple Room по свій новенький Apple Watch 6 і насолоджуйся технікою найвищого класу!

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x