Реал Мадрид – Барселона: Трет’є Ель Класіко сезону

0 коментарів 16794 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


27 лютого вболівальників футболу чекає справжнє свято. В цей день у Мадриді відбудеться чергове “Ель Класіко” – півфінальний матч Кубка Іспанії між Реалом і Барселоною. Гра відбудеться в 22:00 за київським часом на стадіоні “Сантьяго Бернебео”. Головним арбітром матчу призначений Хосе Марія Санчес Мартінес.


Вболівальники, регулярно стежать за новинами футболу, знають, що перша півфінальна гра відбулася 6 лютого в Барселоні. Уже в дебюті зустрічі форвард гостей Лукас Васкес після передачі Каріма Бензема в один дотик переправив м’яч у ворота. На 57-й хвилині Малком дальнім ударом зрівняв рахунок. На руку Реалу зіграла відсутність у основному складі Леонеля Мессі. У матчі-відповіді лідер Барси повинен вийти на поле. Тепер для участі в головному матчі Кубка Іспанії з футболу Реалу досить перемоги з будь-яким рахунком або нічиєю 0: 0

Вперше Реал та Барселона зустрілися між собою 17 лютого 1929 року в матчі Іспанського чемпіонату. З рахунком 2: 1 тоді переміг Реал. Всього ж два суперклубу провели між собою 214 поєдинків. 89 матчів виграв Реал, 82 – Барселона, 43 зустрічі завершилися внічию. Різниця м’ячів – 354: 336 на користь Реала. У першому колі поточного чемпіонату Барселона вдома розгромила Реал з рахунком 5: 1. У “блаугранас” відзначилися Луїс Суарес (хет-трик), Філіппе Коутіньйо і Артуро Відаль, у “бланкос” – Марсело.

Якщо вас цікавлять новини Ла Ліги, ви знаєте, що Барселона впевнено лідирує з 57 очками (17 перемог, 6 нічиїх, 2 поразки). Команда Ернесто Вальверде має приголомшливу різницю забитих / пропущених м’ячів – 65:25. На вихідних синьо-гранатові на виїзді впевнено розібралися з одним з лідерів Ла Ліги, Севільєю з рахунком 4: 2. 3 м’ячі в складі Барси забив Мессі, ще один – Суарес. Реал з 48 очками перебуває на 3-му місці. В активі королівського клубу 15 перемог, 3 нічиї, 7 поразок, 43 забитих і 30 пропущених м’ячів.

Фаворитом майбутнього матчу є Барселона. На її перемогу букмекерська компанія Parimatch дає коефіцієнт 2,46. Перемога Реала оцінюється коефіцієнтом 2,75, нічия – 3,7. На думку букмекерів в майбутній грі буде забито трохи м’ячів. На тотал менше 2,5 м’ячів Парі-Матч дає коефіцієнт 1,51, на більше – 2,55.

У прямому ефірі цей дуже цікавий матч можна буде подивитися на каналі Футбол (Україна), а також дивіться онлайн-трансляцію на сайті Футбум, та через відеосервіс Megogo, або Oll.tv. Початок трансляції – о 21:55 за київським часом.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x