Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Зеленський представляє План перемоги: основне

0 коментарів 11583 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 16 жовтня, президент України Володимир Зеленський на засіданні у Верховній Раді представив “План перемоги”. На час публікації прямий ефір з Верховної Ради все ще триває, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


За словами Зеленського, виконання Плану миру залежить від партнерів України, а не від Росії.

Президент наголосив, що Росія не шукає чесного миру, правитель держави-агресора Володимир Путін збожеволів і хоче війни, особисто він не зміниться, він глухий до всіх інших.

За словами Зеленського Україна та партнери повинні разом змінити обставини так, щоб війна закінчилася, щоб РФ “була примушена до миру”.

Перший пункт (і дуже важливий) – це запрошення в НАТО. Зараз. Це визначеність, як партнери бачать місце України в архітектурі безпеки”, – наголосив Президент.

Неядерне стримування. Україна пропонує розмістити на своїй землі комплексний неядерний стратегічний пакет стримування, який буде достатнім для захисту України в майбутньому.

Четвертий пункт – в Україні зосереджені цінні ресурси, уран, титан, літій. Він може посилити Україну і наших союзників, тобто розвиток стратегічно-економічного потенціалу України та посилення санкцій.

Після закінчення війни українські військові можуть застосовувати свій досвід для зміцнення оборони НАТО та Європи. Контингент США зможуть замінити українські військові, зазначив Зеленський.

За словами президента, другий, третій та четвертий пункти мають таємні додатки, які презентували партнерам.

Зеленський додав, якщо все “буде йти по плану”, то війну можна закінчити до кінця наступного року.

Посилання на трансляцію тут.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x