Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Одеській області дівчинка, яка збирала горіхи, була зґвалтована безхатьком

0 коментарів 10233 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Про вчинення злочину відносно 14-річної дівчини невідомим чоловіком у поліцію повідомила її мати, якій та довірилася. Виявилось, що зловмисник напав на дитину і скоїв сексуальне насильство у лісосмузі, куди вона ходила по горіхи. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Головне управління Нацполіції в Одеській області.


За описом, що надала потерпіла дитина, поліцейські встановили та розшукали правопорушника. Ним виявився уродженець іншої області без постійного місця проживання, який має судимість за грабіж та замах на зґвалтування.

Зібравши достатньо доказів, слідчі територіального підрозділу поліції під процесуальним керівництвом місцевої окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за ч. 3 ст. 153 Кримінального кодексу України.

За клопотанням правоохоронців суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває. За сексуальне насильство щодо неповнолітньої особи правопорушнику загрожує до семи років ув’язнення.

Заходи з викриття зловмисника здійснювались працівниками територіального підрозділу поліції спільно зі співробітниками управління кримінального аналізу ГУНП в Одеській області.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x