Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Одесі облаяла та побила водія чиновниця ОВА родом з Білгород-Дністровщини – інцидент прокоментувало керівництво

1 коментар 13176 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі чиновниця ОВА влаштувала скандал із водієм маршрутки, а у розпал почала бити чоловіка під час руху трансппортного засобу. За повідомленнями телеграм-каналів йдеться про заступницю департаменту аграрної політики Одеської ОВА Наталью Смертенюк, яка раніше працювала у відділі аграрної політики Білгород-Дністровської РВА. В ОВА вже прокоментували інцидент, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Достеменно невідомо, у результаті чого виник конфлікт, який зафіксували на відео пасажири маршрутки. Вірогідно через те, що водій відмовився зупинятися там, де його попросила пасажирка.

Внаслідок цього чиновниця почала кричати на чоловіка матом, а після взагалі простягла до нього руки.

“Е… ло завали, ти бл…, чмо, твоя дружина вдома не зможе ч…ен у тебе в рот взяти”, – кричала жінка.

Після фізичних “зауважень” водій все ж таки зупинився.

В.о. директора Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА Віталій Власенко заявив, що така поведінка є негідною для державного службовця.

“Відповідно до законодавства, для притягнення до відповідальності має бути проведена службова перевірка, яка розпочнеться у понеділок. За її результатами буде вирішено питання подальшого перебування на посаді”, – повідомив він.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Сергей
Сергей
1 час назад

Вот сучка крашеная. Мужик спокойный попался. Прибить ее надо было. Не на того нарвалась.А пассажиры языки в задницу засунули и терпели этот мат и хамство. Да, Одесса,все по барабану. Зато памятники жить мешают, а по мобилизации 20 % выполнение плана.

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x