Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Ізмаїльському районі автомобіль влетів у дерево: постраждали люди, серед них іноземець

0 коментарів 5076 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 30 вересня, близько 7-ї години на трасі Одеса – Рені неподалік села Кирнички сталася ДТП. Виявилось, що 44-річна жителька міста Ізмаїл, рухаючись на легковому автомобілі «Chevrolet» в обласний центр, не впоралась з керуванням, виїхала з дороги та зіштовхнулась з деревом, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Як стало відомо “БІ” з власних джерел, в результаті аварії різного ступеню травми отримали двоє пасажирів авто: 58-річна мешканка Ізмаїлу отримала множинні перелами ребер, гематорекс. А 59-річний громадянин Ізраїлю отримав закритий вивих правого ліктя та забійну рану голови. Потерпілих госпіталізували з різними тілесними ушкодженнями до Ізмаїльської центральної лікарні. При цьому сама кермувальниця не постраждала, а перевірка на стан сп’яніння показала, що вона була у тверезому стані.

Як повідомив заступник начальника слідчого відділу Ізмаїльського районного  відділу поліції Ігор Мінчев, відомості про подію вже внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. В рамках провадження слідчі помістили транспортні засоби на арештмайданчик та призначили низку судових експертиз. Досудове розслідування триває.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x