Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Ізмаїлі жінку ошукали на велику суму під приводом допомоги від Порошенка

0 коментарів 18576 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 7 жовтня, мешканка Ізмаїлу втратила понад 14 тисяч гривень, спокусившись на “допомогу” від “Фонду Порошенка”. Ошукана розповіла про схему шахраїв. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Попередньо відомо, що на телефон 62-річної жінки надійшов дзвінок. Співрозмовник назвався працівником фонду колишнього президента та повідомив, що у неї є можливість отримати допомогу від фонду.

Для цього їй потрібно було підтвердити “приймання” натисканням цифри 1 під час декількох автоматизованих дзвінків. Таким чином негідники змогли отримати доступ до її онлайн-кабінету у “Приват 24”. Після цього вона втратила доступ до додатку, а дзвінком на гарячу лінію банку дізналася, що в неї двічі відбулося зняття грошових коштів на загальну суму 14 060 гривень.

Жінка вже звернулася до правоохоронців, які наразі встановлюють обставини злочину.

Не зайвим буде нагадати, що зараз особливо активно працюють шахраї, які втираються у довіру різними способами, найчастіше приваблюють жертву можливістю отримати благодійні кошти під приводом війни, зокрема від міжнародних організацій типу ООН. Будьте уважні, а якщо вже стали жертвою негідників, обов’язково звертайтеся до поліції якомога скоріше. На жаль, стовідсоткової гарантії, що правоохоронці зможуть допомогти, немає, адже злочинці постійно вигадують нові схеми. Тож краще не допустити, аніж потім кусати лікті.  

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x