Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Скандал в Одесі: затримано експравоохоронця, який вимагав 60 тисяч доларів “боргу”

0 коментарів 8478 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі розкрито кримінальну історію, яка шокує: колишній правоохоронець та його спільник вимагали 60 тисяч доларів США у місцевого жителя за вигаданий борг. Погрози, переслідування та маніпуляції стали частиною їх тактики залякування, але фінал цієї історії для зловмисників став несподіваним — їх затримали на гарячому. Про це, посилаючись на Одеську обласну прокуратуру, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Зловмиснику та його спільнику уже повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 189 КК України ─ вимагання в період воєнного стану.

За даними слідства, колишній правоохоронець разом зі своїм напарником почали вимагати у одесита гроші, які той нібито був їм винен. Сума боргу сягала 60 тисяч доларів США. Хоча жодних реальних підстав для цих вимог не існувало, підозрювані створили складну схему тиску на свою жертву.

Щоб переконати потерпілого віддати гроші, зловмисники розпочали масштабне переслідування. Вони стежили за чоловіком та його родиною, збирали особисту інформацію, готували компрометуючі матеріали, а також неодноразово погрожували фізичною розправою та знищенням майна. Одним з ключових елементів залякування була спроба підвищити власну “авторитетність”: колишній правоохоронець видавав себе за співробітника ДБР, що додавало погрозам ваги.

Переслідування тривало близько місяця, і тиск на жертву зростав. Боячись за своє життя та безпеку близьких, потерпілий вирішив виконати вимоги зловмисників і погодився передати гроші. Однак під час передачі частини суми, а саме 25 тисяч доларів США, експравоохоронця та його спільника затримали.

Суд, зважаючи на серйозність обвинувачень, обрав для підозрюваних запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Досудове розслідування веде Територіальне управління ДБР у Миколаєві, а оперативний супровід забезпечує Управління внутрішньої безпеки ДБР.

Скандал в Одесі: затримано експравоохоронця, який вимагав 60 тисяч доларів "боргу"

Скандал в Одесі: затримано експравоохоронця, який вимагав 60 тисяч доларів "боргу"

Скандал в Одесі: затримано експравоохоронця, який вимагав 60 тисяч доларів "боргу"

Скандал в Одесі: затримано експравоохоронця, який вимагав 60 тисяч доларів "боргу"

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x