Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Розраховано на ядерний вибух: під Одесою побудують сучасне укриття за 117 мільйонів

0 коментарів 6507 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одеській області заплановано будівництво нового протирадіаційного укриття на території школи, яка серйозно постраждала від ракетних ударів окупантів. Проєкт оцінюється у понад 117 мільйонів гривень, а роботи будуть виконані у селі Дачне Одеського району. Про це стало відомо з системи електронних закупівель Prozorro. Про це, посилаючись на Центр публічних розслідувань, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Замовником виступив відділ з питань утримання комунального майна Дачненської сільської ради. Згідно з тендерною документацією, нове укриття буде розташоване біля ліцею №2, матиме бетоновану конструкцію і здатність вмістити до 650 осіб. Споруда буде оснащена всім необхідним для захисту від наслідків ядерного вибуху і забезпечить безперервне перебування людей протягом 48 годин, з них 12 годин – у режимі фільтровентиляції.

Укриття матиме медичний кабінет, буфет, резервуари з водою та продовольчими запасами, а також системи життєзабезпечення. Крім того, для дітей будуть створені умови для навчання та відпочинку. Подати пропозиції на тендер учасники можуть до 17 жовтня, а переможця оберуть у форматі відкритих торгів.

Розраховано на ядерний вибух: під Одесою побудують сучасне укриття за 117 мільйонів
Фото: Інтент
Розраховано на ядерний вибух: під Одесою побудують сучасне укриття за 117 мільйонів
Фото: Скриншот з Prozorro
guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x