Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Отруєння грибами на Одещині набуває масового характеру – медики б’ють на сполох

0 коментарів 6561 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Останній місяць на Одещині значно почастішали випадки отруєнь грибами. Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області фіксує тривожну тенденцію зростання кількості звернень. Лише за період 18-20 жовтня медики отримали кілька викликів через підозру на гостре отруєння грибами. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


У чотирьох постраждалих діагностували гостре отруєння невідомими грибами. Найважчий випадок трапився з 74-річним чоловіком з села Мирне, якого у важкому стані госпіталізували до реанімаційного відділення Біляївської районної лікарні. Крім того, 72-річну жінку у стані середньої тяжкості доставили до Татарбунарської лікарні.

Загалом, за жовтень уже зафіксовано 11 випадків отруєння грибами, серед них ─ і серед дітей.

Медики закликають всіх бути максимально уважними під час збору, купівлі та приготування грибів. У разі появи симптомів отруєння після їх вживання, необхідно негайно звертатися за медичною допомогою. Пам’ятайте, що грибні отруєння можуть мати смертельні наслідки.

Нагадаємо, «БІ» інформувала про випадок гострого отруєння жінки в Ізмаїльському районі, а також про госпіталізацію школярів через вживання дикорослих грибів.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x