Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Особливості оформлення «Зеленої картки» для юридичних осіб

0 коментарів 2106 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Багатьом компаніям для ведення бізнесу за межами України доводиться оформлювати страховий поліс «Міжнародне обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних автотранспортних засобів» (Зелена картка). Фактично це є аналогом ОСЦПВ тільки міжнародного рівня. Тобто такий вид страхування може бути дійсним як в одній країні, так і в кількох, залежно від обраних умов.


Якщо вас цікавить, де такий поліс замовити, «Зелена картка» для юридичних осіб доступна в страховій компанії «ПЗУ Україна». Більше інформації про послугу ви можете відшукати тут: https://www.pzu.com.ua/corporate/autoparky/greencard.html.

Що таке «Зелена картка» та як формується її ціна

Для початку потрібно зрозуміти, для чого взагалі оформлюється «Зелена картка». Якщо в Україні з провини водія відбувається ДТП, він повинен відшкодувати завдані втрати. Саме тому ОСЦПВ є обов’язковим для оформлення всім власникам транспортного засобу. Однак цей страховий поліс діє тільки в межах України. А ось для відвідування інших країн на автотранспорті, який належить компанії, потрібно оформлювати «Зелену картку».

Отже, ОСЦПВ та «Зелена картка» однаково важливі для оформлення, різниця тільки в території дії і принципах врегулювання страхових випадків. У випадку Автоцивілки виплату гарантує безпосередньо страховик, а у випадку «Зеленої картки» – МТСБУ, об’єднання страховиків.

Вартість «Зеленої картки» для юридичних осіб визначити набагато складніше, тому вона розраховується в індивідуальному порядку. Перш за все враховуються такі основні фактори:

  • на який термін розрахований договір страхування;
  • територію дії «Зеленої картки»;
  • тип та кількість транспортних засобів, які потрібно застрахувати.

Переваги оформлення «Зеленої картки» в страховій компанії «ПЗУ Україна»

Рішення звернутися в страхову компанію «ПЗУ Україна» для оформлення «Зеленої картки» — це чудовий вибір, який дозволить вам скористатися низкою переваг. До них варто віднести:

  • цілодобова інформаційна підтримка під час перебування за кордоном;
  • допомога в пошуках послуг перекладачів або юристів;
  • допомога з бронюванням квитків на транспорт або готельного номера.

«ПЗУ Україна» — це саме той партнер, який підтримає співробітників вашої компанії в скрутній ситуації. Тут ви завжди можете розраховувати на страхові продукти високої якості.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x