Дякуємо, що читаєте нас українською💪

«Небесне військо стало більшим ще на одного янгола»: у Ренійській громаді провели в останню путь загиблого Героя

0 коментарів 4833 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ренійська громада знову у жалобі. 20 жовтня, теплого, сонячного осіннього дня, ренійці, утворюючи живий коридор, стаючи на коліна, прощалися зі своїм Героєм Артуром Григоряном, який загинув, захищаючи рідну землю від російських загарбників. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Артур народився 1998 року і був найстаршим у своїй багатодітній родині. Навчався в Ренійській гімназії № 2 (школа № 4).

Теплими словами згадує хлопця його сусідка Зінаїда Сарабєєва:

«Небесне військо стало більшим ще на одного янгола. Артур був добрим і відповідальним, хотів працювати в Одесі та допомагати своїй багатодітній родині, але не судилося. Улітку його мобілізували, а сьогодні ми проводжаємо Артура в останню путь. Йому було лише 25 років, не встиг одружитися навіть. Чому життя таке несправедливе?»

Секретар виконавчого комітету Ренійської міської ради Ольга Калайджі розказала кореспондентці «БI»  про інформацію зі сповіщення військової частини:

«Григорян Артур Олександрович — солдат-гранатометник десантно-штурмового відділення мобілізований 19 червня 2024 року Білгород-Дністровським РТЦК та СП Одеської області. Відданий Військовій присязі на вірність Українському народові, мужньо виконуючи військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув 14 жовтня 2024 року на території між позиціями сил оборони та позиціями військ держави-агресора поблизу населеного пункту Товстий Луг Суджанського району Курської області російської федерації. Причина смерті: ушкодження внаслідок військових дій від вибухів та осколків».

У Вознесенському соборі відбулося відспівування Героя. Ренійська міська рада та її виконавчий комітет висловили щирі слова співчуття родині загиблого та організували поховання Героя на Алеї Слави міського кладовища.

Низький уклін та вічна пам‘ять Герою!

«Небесне військо стало більшим ще на одного янгола»: у Ренійській громаді провели в останню путь загиблого Героя

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x