Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На щиті повернеться додому захисник з Шабівської громади Сергій Череващенко

0 коментарів 4158 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Болюча звістка знову надійшла до мешканців Білгород-Дністровського району – в останню путь їм доведеться проводжати ще одного свого захисника, Сергія Вікторовича Череващенко. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Білгород-Дністровську районну державну адміністрацію.

27 серпня цього року, боронячи Україну від ворога, перебуваючи у тимчасовому місці дислокації підрозділу, мешканець Шабівської громади, солдат Сергій Череващенко, отримав тяжке поранення та був евакуйований до медичного закладу КНП «Київська  обласна клінічна лікарня» у столицю. На жаль, поранення, які воїн отримав, виявились не сумісними з життям. Серце захисника перестало битись четвертого жовтня. Чоловіку назавжди тепер 34 роки…

Сергій Череващенко, як вірний син своєї держави, став на захист України та разом із побратимами мужньо і віддано боровся за територіальну цілісність й незалежність країни, даючи гідну відсіч загарбникам. Добра, щира, відкрита, працьовита людина, він ще так багато міг зробити хорошого у своєму житті, але підступна смерть наздогнала його. Білгород-Дністровська районна державна адміністрація висловлює щирі співчуття рідним, близьким та побратимам загиблого. Вічна і світла пам’ять захиснику! Вічна слава Герою!“, – йдеться в дописі райдержадміністрації.

Віддати останню шану воїну-захиснику можна буде 12 жовтня.

«БІ» висловлює щирі співчуття родині, близьким, друзям та побратимам полеглого Захисника. Світла пам’ять Герою!
guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x