Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Одещині інсценували вбивство голови громадського формування

0 коментарів 3510 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині поліцейські та СБУ попередили скоєння замовного вбивства голови громадського формування. У результаті вдало проведеної правоохоронцями спецоперації було затримано замовника, який організував вчинення злочину. Ним виявився 43-річний житель іншої області. Про це, посилаючись на відділ комунікацій поліції Одещини, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Отримавши інформацію про готування до вбивства, слідчі слідчого управління Головного управління Національної поліції в Одеській області спільно із співробітниками Управління СБУ в Одеській області під процесуальним керівництвом Одеської обласної прокуратури спланували та провели спецоперацію для документування злочину й затримання замовника.

Правоохоронці інсценували вбивство 56-річного жителя Одеси, бізнесмена, голови одного з громадських формувань, зробили фото та відео як доказ «виконаного» замовлення і віддали «виконавцю» злочину для передачі замовнику.

Під час отримання «звіту» останнього затримали.

На Одещині інсценували вбивство голови громадського формування

За вбивство людини організатору мали заплатити 80 тисяч доларів, з яких 70 тисяч доларів він пообіцяв виконавцю.

Під час затримання у зловмисника поліцейські вилучили предмет, який, за попереднім висновком фахівців, є ручною осколковою гранатою, та скерували на експертизу.

На Одещині інсценували вбивство голови громадського формування

За наявності достатніх доказів слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру у замаху на вбивство, вчиненому з корисливих мотивів на замовлення, за ч. 2 ст. 15, п. 6 п. 11 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, а також у незаконному поводженні з вибуховими пристроями за ч. 1 ст. 263 ККУ. Суд задовольнив клопотання правоохоронців та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді безальтернативного тривання під вартою.

Досудове розслідування триває.

В ході подальшого слідства поліцейські спільно з СБУ встановлюватимуть мотиви злочину та інших осіб, які можуть бути причетні до нього.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x