Дякуємо, що читаєте нас українською💪

До суду скерували обвинувальний акт проти скандально відомого ексочільника Одеського ТЦК

0 коментарів 8046 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Прокурори Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону передали до суду обвинувальний акт проти колишнього начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Йому інкримінують підроблення документів, самовільне залишення місця служби та ухилення від військової служби. Про це, посилаючись на Офіс Генпрокурора, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Зважаючи на інформацію, оприлюднену раніше, мова йде про колишнього військкома Борисова, хоча у повідомленні генпрокуратури прізвище відсутнє.

У повідомленні йдеться, що за даними слідства, з 2 по 16 грудня 2022 року військком самовільно залишив місце служби і ухилявся від виконання обов’язків. Щоб виправдати свою відсутність, він надав фальшиві медичні документи. Водночас, у грудні 2022 року він відпочивав із сім’єю на Сейшельських островах та в Іспанії.

Після розслідування було накладено арешт на його майно, зокрема віллу в Іспанії, земельні ділянки, квартири та елітні автомобілі. Наразі підозрюваний перебуває під вартою, і його справа розглядатиметься у суді.

Нагадаємо, у липні 2023 року ДБР відкрило кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем Євгеном Борисовим. У липні поточного року було завершено досудове розслідування кримінального провадження.

 

 

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x