Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Через літнього водія в Арцизькій громаді травмувалися підлітки

0 коментарів 5157 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Болградщині 25 жовтня близько 13-ї години в одному з сіл Арцизької громади сталась автопригода, внаслідок якої травми отримали троє підлітків. Поліцейські наразі розслідують всі обставини ДТП. Про це, посилаючись на обласну поліцію, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Попередньо було встановлено, що 16-річний водій мотоцикла під час обгону зіштовхнувся з легковим автомобілем під керуванням 73-річного чоловіка. Водій автівки їхав попереду в попутному напрямку та повертав ліворуч, не подавши сигнал повороту.

Через ДТП травмувалися водій мотоцикла та дві його 16-річні пасажирки, тож їх із різними тілесними ушкодженнями доставили до лікарні. Керманич автівки не постраждав.

Перевірка обох водіїв на стан сп’яніння показала, що вони були у тверезому стані.

“Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. В рамках провадження транспортні засоби поміщено на арештмайданчик та призначено низку експертиз”, – йдеться у повідомленні ГУНП в Одеській області.

Встановлюються всі обставини події.

Через літнього водія в Арцизькій громаді травмувалися підлітки

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x