Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Болградська міська рада виділила чергову субвенцію на підтримку ЗСУ

0 коментарів 3159 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 10 жовтня, під час 83-ї сесії Болградської міської ради депутати ухвалили рішення про спрямування чергової субвенції на підтримку військових формувань Збройних Сил України, Сил безпеки та оборони. Про яку суму допомоги йдеться, дізналася «Бессарабія INFORM».


Цього разу з місцевого бюджету Болградської територіальної громади буде виділено 1 мільйон гривень для обласного бюджету Одеської області з метою забезпечення нагальних потреб формувань територіальної оборони та ЗСУ.

Як зазначив на сесії повідомив головний спеціаліст з питань цивільного захисту Болградської міської ради Сергій Гончаров, ці кошти будуть використані для закупівлі необхідного спорядження, технічних засобів та інших матеріалів, які потрібні для підтримки українських захисників у цей важкий для країни час.

Нагадаємо, що з початку 2024 року Болградська міська рада вже неодноразово спрямовувала бюджетні кошти на потреби обороноздатності. Загальна сума допомоги від громади, виділена на підтримку Збройних Сил України, перевищує вже 14 мільйонів гривень.

Окрім того, працівники Болградської міської ради та її структурних підрозділів періодично перераховують свої одноденні заробітки на рахунок благодійного фонду «Ліга добрих справ ЮФ». Цей фонд підтримує бійців 88-го окремого батальйону морської піхоти, який до початку війни дислокувався на території міста Болград.

Наприкінці вересня, за ініціативи співробітників, на рахунок фонду було перераховано майже 60 тисяч гривень. До збору коштів долучилися не лише працівники апарату Болградської міської ради, а й її структурні підрозділи – відділ культури, туризму, молоді та спорту, комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» та комунальне підприємство «Горводоканал».

Про це на своїй сторінці у Facebooke повідомила волонтерка Оксана Кілафли.

«Дякуємо Болградська міська рада Відділ туризму молоді та спорту, КУ центр надання соціальних послуг за перераховані одноденні заробітки. Дякуємо, що не перестає те підтримувати наших захисників! Тільки разом ми переможемо!», — зазначила вона.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x