Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Поліція розкрила мотив жорстокого вбивства у Вилковому

0 коментарів 10071 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У місті Вилкове сталося жахливе вбивство через підозру у крадіжці телефону. Підозрюваного затримали правоохоронці після виявлення тіла з ознаками розкладу та чисельними ножовими пораненнями. Про це, посилаючись на обласне управління поліції, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Нагадаємо, як «БІ» повідомляла раніше, 23 вересня труп знайшли по вулиці Березнева.

Як вдалося з’ясувати слідчим, 15 вересня 2024 року 46-річний місцевий житель відвідав свого 48-річного знайомого. Під час зустрічі чоловіки розпивали алкогольні напої, після чого гість повернувся додому, однак уже тоді він виявив, що його мобільний телефон зник.

Переконаний, що його телефон викрав саме знайомий, чоловік вирішив повернутися до нього та вимагати повернення гаджета.

Наступного дня зловмисник прийшов до будинку свого знайомого та почав звинувачувати його у крадіжці телефону. Однак господар заперечив свою причетність до зникнення пристрою, що викликало сильний спалах агресії у гостя. Перехід від слів до фізичних дій відбувся раптово: розлючений чоловік схопив зі столу ніж і декілька разів вдарив потерпілого, спричинивши множинні ножові поранення.

Але на цьому напад не закінчився. Як повідомляють слідчі, зловмисник продовжив бити свою жертву табуреткою, завдавши їй ще більше тілесних ушкоджень. Після скоєння злочину чоловік залишив будинок.

Тіло загиблого було знайдено лише через тиждень після вбивства. Чоловік мав явні ознаки насильницької смерті, серед яких множинні ножові поранення та інші тілесні ушкодження. Тіло було направлено на судово-медичну експертизу, яка підтвердила, що смерть настала внаслідок множинних ножових поранень та травматичного шоку.

Вже через годину після початку слідчо-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до вбивства причетний 46-річний місцевий житель, який був знайомим жертви.

Зловмиснику було оголошено підозру в умисному вбивстві, згідно з ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Ця стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Було подано клопотання про обрання запобіжного заходу для підозрюваного. Суд ухвалив рішення взяти його під варту на час розслідування, враховуючи тяжкість скоєного злочину.  Слідство триває під керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури.

Поліція розкрила мотив жорстокого вбивства у Вилковому

Поліція розкрила мотив жорстокого вбивства у Вилковому

Поліція розкрила мотив жорстокого вбивства у Вилковому

Поліція розкрила мотив жорстокого вбивства у Вилковому

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x