Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Загинув під час останньої ракетної атаки на порт Одеси: моряки-прикордонники провели в останню путь капітана 2 рангу Володимира Ковальчука

0 коментарів 8073 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Морській охороні Держприкордонслужби підтвердили загибель свого побратима – Володимира Ковальчука, життя якого обірвалося внаслідок нещодавнього ворожого обстрілу. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Про трагічну втрату воїна розповіли у Нерубайській громаді, не вказавши при цьому дати загибелі.

За інформацією Морської охорони, Володимир Петрович Ковальчук загинув 20 вересня 2024 року, отримавши поранення, несумісні з життям.

Нагадаємо, 20 вересня, Одеса вкотре стала мішенню російської ракетної атаки, в результаті якої було пошкоджено припортову інфраструктуру, цивільні об’єкти та судно під прапором Антигуа. Ворог випустив по порту Одеси «Іскандер-М». Внаслідок обстрілу поранення отримали четверо цивільних осіб.

На жаль, російська ракета забрала життя військового моряка Володимира Ковальчука, якого сьогодні провели в останню путь.

“Сьогодні з військовими почестями провели в останню путь Героя, капітана 2 рангу Володимира Ковальчука, моряка-прикордонника, справжнього патріота, який до останнього подиху служив Україні. Володимир був людиною, яка втілювала в собі найкращі якості українського воїна – відвагу, самовідданість і глибоке почуття відповідальності. Він самовіддано служив на захисті наших кордонів, завжди був готовий прийти на допомогу побратимам і захистити мирне життя українців. Його безмежна любов до Батьківщини була прикладом для всіх, хто мав честь знати його”, – йдеться у повідомленні Морської охорони.

Як зазначили моряки-прикордонники, побратими поважали Командира за його мужність та готовність прийняти будь-які виклики. Він залишив по собі світлі спогади та незгасиму пам’ять у серцях тих, хто мав честь служити з ним.

“Ця втрата залишає глибокий біль у наших серцях… Щиро співчуваємо рідним та близьким Володимира Петровича та в скорботі разом!
Світла пам’ять про Володимира Ковальчука залишиться в нашій пам’яті назавжди. Україна втратила великого сина, але його дух продовжить жити у кожному з нас”, – розповіли стражі морських кордонів.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x