Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В пункті пропуску “Орлівка” водій, у багажу котрого виявили наркотик, намагався відкупитися

0 коментарів 13473 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Під час чергової зміни прикордонники Ізмаїльського загону звернули увагу на водія однієї з вантажівок, котрі проходили огляд. Чоловік був знервований та стискав в руці підозрілий згорток. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Південне регіональне управління ДПСУ.


Під час здійснення заходів контролю вантажівки DAF прикордонник попросив показати чоловіка, що у нього в руці. Виявилось, що це був пакет із білою речовиною, ймовірно метамфетаміном.

Тоді для поглибленого огляду транспортного засобу прикордонники спільно з митниками залучили службового собаку охоронців кордону Арчі. Чотирилапий охоронець кордону швидко знайшов у відсіку для дрібничок в кабіні ще два пакетики із наркотичною речовиною, заховані у футляр від навушників.

Розуміючи серйозність ситуації, далекобійник спробував “вирішити питання”, запропонувавши прикордоннику хабар у розмірі 100 євро. Інспектор категорично відмовився від неправомірної вигоди.

Наразі хабародавця затримано. За даними фактами стосовно водія вантажівки відкрито кримінальне провадження за ст. 369 КК України “Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі” та ст. 305 КК України “Контрабанда наркотичних засобів”.

Як зауважили прикордонники, це вже третя спроба переміщення через кордон наркотичних речовин за тиждень у даному пункті пропуску.

В пункті пропуску "Орлівка" водій, у багажу котрого виявили наркотик, намагався відкупитися

В пункті пропуску "Орлівка" водій, у багажу котрого виявили наркотик, намагався відкупитися

В пункті пропуску "Орлівка" водій, у багажу котрого виявили наркотик, намагався відкупитися

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x