Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Стало відомо, скільки в Ізмаїлі коштуватиме навчання в мистецьких школах

0 коментарів 14742 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Виконавчий комітет Ізмаїльської міської ради 2 вересня погодив розмір щомісячної батьківської плати за навчання в мистецьких школах на 2024-2025 навчальний рік. Про повідомляє «Бессарабія INFORM» , посилаючись на відповідне рішення виконкому.


Так, вже з першого вересня батькам за заняття з баяну, акордеону, домбри, балалайки, бандури, ударних та духових інструментів коштуватиме 350 грн. Займатися дитині на скрипці обійдеться в 400 грн, на фортепіано та гітарі– 650 грн. Заняття з сольного співу вартуватимуть 650 грн, в хоровому класі – 300 грн, в хореографічному відділенні – 650 грн, в театральному відділенні – 550 грн, в художньому відділенні Ізмаїльської школи мистецтв імені Сергія Малаховського – 600 грн. Навчання в Ізмаїльській художній школі коштуватиме 600 грн.

Звільняються від сплати за навчання наступні категорії учнів:

  • діти з багатодітних сімей;
  • діти з малозабезпечених сімей;
  • діти з інвалідністю;
  • діти-сироти та діти, позбавлених батьківського піклування;
  • діти з числа внутрішньо переміщених осіб;
  • діти військовослужбовців, які загинули під час виконання службових обов’язків.

Окрім того,  виконком встановив пільги в розмірі 50% від оплати за навчання дітям батьків з інвалідністю, осіб, визнаних учасниками бойових дій, обдарованим дітям (2% від контингенту учнів).

В рішенні виконкому також прописано, що пільги з щомісячної батьківської плати для учнів з інших населених пунктів надаються за рахунок коштів бюджетів цих населених пунктів, за умови укладення відповідного договору.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x