Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Погрожував пістолетом неповнолітній сусідці: Білгород-Дністровський суд призначив покарання багатодітному батькові

0 коментарів 3051 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


17 вересня 2024 року Білгород-Дністровський міськрайонний суд ухвалив рішення у кримінальній справі щодо погрози вбивством, вчиненої мешканцем одного з сіл Білгород-Дністровського району. Про це, посилаючись на матеріали справи, повідомляє «Бессарабія INFORM».


За даними досудового розслідування, інцидент стався 11 серпня поточного року приблизно о 22:00. Обвинувачений, уродженець села Красна Коса Старокозацької громади,  прийшов до домоволодіння, де він побачив свою неповнолітню сусідку. За версією слідства, фігурант справи почав погрожувати дівчинці вбивством.

Обвинувачений мав при собі газобалонний пневматичний пістолет марки «МР-654К», схожий на справжню зброю, що викликало у потерпілої реальні побоювання за своє життя. Зловмисник дістав пістолет з кишені, перезарядив затвор і гучно, погрожуючим тоном, сказав: «Хто кричав? Я вас всіх повбиваю!». Внаслідок цих дій потерпіла сприйняла загрозу як реальну, особливо через застосування зброї та агресивні жести й слова.

Зловмисник визнав свою вину, не заперечував встановлені факти і погодився на розгляд справи без судового засідання.

У своїй заяві він визнав свою винуватість та погодився з обмеженням права на апеляційне оскарження відповідно до статті 302 Кримінального процесуального кодексу України. Потерпіла та її законний представник також не заперечували проти такого порядку розгляду справи.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального проступку. Оскільки обвинувачений щиро розкаявся у скоєному, співпрацював зі слідством та не мав попередніх судимостей, суд вважав за доцільне призначити покарання, не пов’язане з позбавленням волі.

У своєму вироку суд узяв до уваги, що обвинувачений має на утриманні трьох неповнолітніх дітей та раніше брав участь в антитерористичній операції, захищаючи країну. Тому йому було призначено покарання у вигляді пробаційного нагляду строком на один рік.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x