Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Освітні заклади Одещини запрошують долучитись до конкурсу “Монета вдячності”

0 коментарів 8262 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Конкурс відбувається в межах акції зі збору монет #SuperCoins, який своєю чергою організовують Національний банк України та сучасна клініка з протезування, реконструктивної хірургії, реабілітації та психологічної підтримки постраждалих від війни “Superhumans Center”. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу українським військовим, які постраждали унаслідок бойових дій. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Департамент освіти та науки ОДА.


За словами організаторів, конкурс “Монети вдячності” – це освітня ініціатива, під час якої заклади освіти створюють мозаїки із зібраних монет на тему вдячності українським військовим. У межах акції #SuperCoins можна здавати банкноти та монети, які перебувають в обігу. А от монети, які перестали бути засобом здійснення платежів (номіналом, 1, 2, 5, 25 копійок), потрібно спочатку обміняти у відділеннях уповноважених банків (Ощадбанк, ПриватБанк, Райффайзен Банк) – список відділень, які приймають такі монети, уточнюйте в банку) та потім переказати на Superhumans Center. Також неплатіжні монети можна кинути в спеціальні скриньки у відділеннях ПУМБ.

Сам конкурс розпочався 9 вересня й триватиме до 29 листопада цього року.

У закладах освіти в межах акції окрім конкурсу також відбуватимуться освітні розмови з дітьми “Поважай та розумій” про правила комунікації та етику спілкування з людьми з інвалідністю.

Нагадаємо, що всі кошти в межах акції будуть перераховуватися на рахунок Superhumans Center (сучасна клініка з протезування, реконструктивної хірургії, реабілітації та психологічної підтримки постраждалих від війни).

Освітні заклади Одещини запрошують долучитись до конкурсу "Монета вдячності"

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x