Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Одещині викладачка морського вишу була затримана на отриманні хабаря

0 коментарів 6399 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Жінка вимагала з абітурієнта певну суму, а в разі відмови обіцяла, що двері будь-якого вишу морської галузі для нього будуть зачинені.  За скоєне їй загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Головне управління Нацполіції в Одеській області. 


Корупційну схему викрили слідчі Одеського районного управління поліції № 1 та оперативники управління стратегічних розслідувань в Одеській області ДСР Нацполіції. Вони встановили, що фахівчиня відділу доуніверситетської підготовки обіцяла чоловікові за 1500 доларів допомогти зі вступом до закладу його 22-річному знайомому.

За гонорар вона гарантувала, що  представники приймальної комісії зарахують абітурієнта на навчання і не створюватимуть штучних перешкод при вступі. В разі відмови надати кошти жінка погрожувала унеможливити здобуття освіти молодиком у будь-яких вишах морської галузі.

Поліцейські затримали правопорушницю в службовому кабінеті, щойно вона отримала гроші та документи вступника.

“Слідчі повідомили працівниці закладу про підозру, наразі встановлюємо коло осіб, причетних до корупційної схеми, та тих, кому підозрювана вже “допомогла” отримати статус студента”, – розповіла начальниця відділення розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого відділу Одеського районного управління поліції № 1 полковник поліції Валентина Горошко.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу та відсторонення її від займаної посади. Жінці може загрожувати до восьми років позбавлення волі.

Провадження розслідується за ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України. Процесуальне керівництво здійснює Київська окружна прокуратура міста Одеси.

На Одещині викладачка морського вишу була затримана на отриманні хабаря

На Одещині викладачка морського вишу була затримана на отриманні хабаря

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x