Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Одещині чиновниця сприяла фінансовим махінаціям на ремонті шкільного укриття

0 коментарів 4293 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На початку вересня підозру у цій справі отримав підрядник. Посадовиці інкримінують зловживання службовим становищем, за що їй може загрожувати до шести років позбавлення волі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Головне управління Нацполіції в Одеській області. 


Як встановили оперативники управління стратегічних розслідувань в Одеській області та слідчі слідчого управління ГУНП в Одеській області, комерційна структура, відповідно до укладеного договору, проводила ремонт та роботи з облаштування укриття школи, яке знаходилось в підвальному приміщенні.

Щоб підзаробити, підрядник вніс до офіційних документів неправдиві відомості щодо обсягів та вартості виконаних робіт. Своєю чергою керівниця відділу селищної ради підписала документи, внаслідок чого на рахунки товариства було перераховано з бюджету зайвих 350 тисяч гривень.

Наразі начальнику відділу селищної ради повідомили про підозру за ч. 2 ст. 364 (зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. На початку вересня підозру отримав і підрядник. Його дії кваліфіковані за ч. 4 ст. 191 (заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Вживаються заходи з відшкодування завданих державі збитків. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Одеська обласна прокуратура.

На Одещині чиновниця сприяла фінансовим махінаціям на ремонті шкільного укриття

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x