Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Дві дитини загинули під час ДТП в Одеській області

0 коментарів 43686 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 5 вересня, в результаті аварії близько 18-ї години на трасі Київ – Одеса поблизу села Малинівка загинули дві дитини, ще двоє чоловіків доставлені до лікарні. Попередньо поліцейські встановили, що водій легкового автомобіля “BMW”, їдучи з Житомирщини в Одесу на відпочинок зі своїми синами, не врахував погодні умови, не обрав безпечну швидкість руху, в результаті чого не впорався з керуванням на слизькій від дощу дорозі та виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем “IVECO” під керуванням жителя Волинської області, що рухався у зустрічному напрямку. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Головне управління Нацполіції в Одеській області.


В результаті аварії загинули сини керманича “BMW” 10-ти та 16-ти років. Водіїв обох транспортних засобів з різними травмами доставили до лікарні. Чоловіків перевірили на стан сп’яніння, вони тверезі.

На місці події працювали слідчо-оперативні групи слідчого управління ГУНП в Одеській області та територіального підрозділу поліції. В рамках провадження транспортні засоби поміщено на арештмайданчик та призначено низку експертиз. Встановлюються повні обставини автопригоди.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Дві дитини загинули під час ДТП в Одеській області
Дві дитини загинули під час ДТП в Одеській області
Дві дитини загинули під час ДТП в Одеській області
guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x