Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Додому на щиті повернеться захисник з Кілії Володимир Негоїца

0 коментарів 55485 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Страшна війна без жалю забрала життя ще одного сина України, уродженця м. Кілія. Воїн не дожив до свого чергового ювілейного дня народження лише два місяці. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на міського голову Кілії Вячеслава Чернявського.


Сержант Володимир Петрович Негоїца народився 1979 року. Коли настала пора, чоловік став на захист своєї країни та родини. Стрілець-снайпер 2 штурмового відділення 3 штурмового взводу 2 штурмової роти військової частини А4599 Сухопутних військ Збройних Сил України загинув під час бойових дій на одному із самих гарячих напрямків Донецької області. Серце хороброго воїна перестало битися 18 серпня цього року.

6 жовтня йому мало б виповнитись 45 років…

Від імені всієї громади висловлюємо найщиріші співчуття рідним, близьким та друзям загиблого Героя. Кожен загиблий Воїн – це болючий шрам на душі кожного з нас, їх імена назавжди будуть взірцем мужності, патріотизму та незламності. Нехай душа загиблого Володимира знайде вічний спокій … Вічна пам’ять та вічна слава всім, хто загинув за Перемогу України!“, – висловив свої співчуття з приводу загибелі Вячеслав Чернявський.

Колектив «БІ» висловлює щирі співчуття близьким Героя!

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x