Дякуємо, що читаєте нас українською💪

До переправлення «ухилянтів» в Молдову долучився неповнолітній з Одещини

0 коментарів 9342 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині місцевий підліток намагався незаконно переправити вісім чоловіків призовного віку за кордон. Він мав намір доправити їх до Молдови через кукурудзяні поля. На заваді стали охоронці кордону. Про це, посилаючись на ДПСУ, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Групу порушників затримали на околиці села Великокомарівка Роздільнянського району. Вони здійснювали спробу дістатися до Молдови через Придністровський сегмент кордону.

Через коптер з тепловізором прикордонники швидко виявили потенційних утікачів. Навіть попри вимоги охоронців державного кордону зупинитися, чоловіки продовжували спроби втекти. Зупинити їх змогли лише попереджувальні постріли вгору.

Найбільш шокуючим у цій справі стало те, що «ватажком» незаконного переправлення за кордон був 16-річний місцевий мешканець.  Своїх потенційних клієнтів він знайшов через телеграм-канал, а вартість «послуги» переправлення варіювалась від 7 до 10 тис. доларів США.

«Щодо переправника направлено повідомлення до Нацполіції, оскільки в його діях вбачаються ознаки кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 332 КК України. Відносно затриманих чоловіків складено адмінпротоколи за 204-1 та ст. 185-10 КУпАП, справи скерували до суду», ─ повідомили в ДПСУ.

До переправлення «ухилянтів» в Молдову долучився неповнолітній з Одещини

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x