Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Жителів Одещини попереджають про черговий фейк: на прицілі Червоний Хрест

0 коментарів 9018 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями в мережі почала поширюватися фейкова новина, що нібито люди віком 45+ з хворобою варикозу можуть отримати допомогу від Червоного Хреста у вигляді медичного препарату. На жаль, багато хто, не перевіряючи інформацію, ведеться на обман. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на організацію Червоного Хреста.


Зазначається, що у відео шахраї використали штучний інтелект, кадри з інших видач гуманітарної допомоги, яку здійснював Український Червоний Хрест за інших програм.

Відео супроводжують звук з текстом, які не мають жодного відношення до діяльності Українського Червоного Хреста і до тих осіб, які його нібито озвучують. Ключове – у відео шахраї просять перейти за посиланням та залишити особисті дані.

Український Червоний Хрест НЕ видає ліки від варикозної хвороби! Всі наявні програми і види діяльності Українського Червоного Хреста зазначені на офіційному сайті — https://redcross.org.ua/. Тому будьте уважними і не передавайте свої дані шахраям! А з приводу застосування лікарських препаратів, які рекламують в мережі, завжди консультуйтеся зі своїм сімейним лікарем!“, – закликали в організації.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x