Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Водій з Запоріжжя, який спровокував ДТП та трасі Одеса-Рені, постане перед судом

0 коментарів 18684 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Запоріжжя, який допустив ДТП і травмування іншого водія. Потерпілий отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості. За скоєне правопорушнику загрожує від штрафу до обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами. Про це, посилаючись на Білгород-Дністровський районний відділ поліції, повідомляє “Бессарабії INFORM”.


Подія сталася на початку вересня минулого року вночі на 157 км траси Одеса-Рені. Під час досудового розслідування слідчі територіального відділення поліції встановили, що 55-річний житель Запоріжжя, рухаючись на  автопоїзді «DAF» у напрямку міста Рені, був неуважним, не дотримався безпечної швидкості руху і допустив зіткнення з напівпричепом вантажівки «Volvo», не помітивши попереду знак аварійної зупинки та саму вантажівку, водій якої здійснив вимушену зупинку на правому узбіччі дороги через поламку.

Унаслідок автопригоди 30-річний керманич «Volvo», який в момент зіткнення здійснював ремонтні роботи на рамі тягача, зламав ногу. За результатом судово-медичної експертизи, отримане чоловіком тілесне ушкодження відноситься до категорії середньої тяжкості.

Обох водіїв перевірили на стан сп’яніння, вони були тверезі.

«Ми отримали висновки низки судових експертиз, зібрали достатньо інших доказів і під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули водієві «DAF» обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Згідно з частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, цей злочин карається штрафом від 51 тис. до 85 тис. грн або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скеровано до суду», – прокоментував начальник відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

Фото ілюстративне 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x