Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Румунії знайшли нові уламки шахедів

0 коментарів 12393 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Тиждень тому Ізмаїл опинився під масованою атакою дронів. На жаль, без жертв та руйнувань тієї страшної ночі не обійшлось. Більш того, за офіційним повідомленням Повітряних сил України, кілька смертоносних шахедів перетнули кордон з Румунією та навіть вибухнули там. Минув тиждень, а влада сусідньої країни продовжує знаходити уламки дронів на своїй території. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Міністерство національної оборони Румунії.


За інформацією, опублікованою на офіційному ресурсі країни, йдеться про розслідування можливих елементів безпілотників, які впали на територію Румунії. Цього разу — у районі Чаталкіой, а також поблизу населених пунктів Плауру та Періправа, повіті Тулча.

Як зазначено в повідомленні, останніми днями змішані групи фахівців Міністерства національної оборони та інших профільних структур системи національної оборони, громадського порядку та національної безпеки Румунії продовжили дослідницькі дії на місцях для пошуку можливих фрагментів останніх падінь безпілотників на румунському березі Дунаю внаслідок атак російських військ на деякі цивільні цілі та портову інфраструктуру в Україні.

У середу, 31 липня, елементи безпілотників також були підтверджені в районі Чеаталькьой повіту Тулча. Запроваджено стандартні операційні процедури для таких ситуацій. Ми чітко пояснюємо, що всі місця, визначені як зони події, знаходяться за межами населених пунктів, і люди чи елементи інфраструктури не постраждали. Також Міністерство національної оборони в режимі реального часу інформувало та інформує союзницькі структури про ситуації, спричинені атаками, залишаючись із ними на постійному зв’язку. Ми також повторюємо рішуче засудження нападів, здійснених Російською Федерацією на деякі цілі та елементи української цивільної інфраструктури, які є невиправданими та такими, що серйозно суперечать нормам міжнародного права“, – зазначили у Міністерстві національної оборони Румунії.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x