Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Румунії знайшли нові уламки дрона-камікадзе

0 коментарів 8019 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Румунії продовжують знаходити уламки безпілотників, які наприкінці липня впали на берег Дунаю внаслідок російських атак на Одещину. Про новий випадок виявлення розповіли у Міністерстві оборони Румунії, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Як зазначається, 20 серпня фахівці зібрали докази з місця події, яке знаходиться в болотистій місцевості поблизу румунського населеного пункту Періправа у повіті Тулча.

Зазначається, що інфраструктура не зазнала руйнувань. В міністерстві додали, що вони інформували та інформують структури НАТО про ситуацію, що склалася внаслідок обстрілів рф.

“Ми також підтверджуємо наш рішучий сигнал про засудження атак, що здійснюються Російською Федерацією проти українських цивільних об’єктів та інфраструктури, які є невиправданими і серйозно суперечать нормам міжнародного права“, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у ніч на 25 липня окупанти атакували ударними БпЛА типу «Shahed» із мису Чауда, Крим, та Приморсько-Ахтарська – рф. На цей раз ворог застосував 38 ударних БпЛА «Shahed-131/136», атакуючи об’єкти інфраструктури України на кількох напрямках, зокрема – південь Одеської області та центральні регіони України.

Пізніше, у МЗС Румунії підтвердили, що знайшли уламки “Шахедів” на своїй території

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x