Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В кілійському комунальному підприємстві нагадали про кроки, які необхідно зробити для чистоти міста

0 коментарів 12150 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В комунальному підприємстві “Добробут” нагадали про необхідність дотримуватися правил благоустрою міста, адже від відношення до цього кожного жителя залежить загальний стан вулиць міста та сіл громади. 


Співробітники КП зазначили, що місцева влада бореться зі сміттям протягом багатьох років. Безсумнівно, те що проводиться на місцевому рівні й спрямоване на вирішення проблеми відходів, має важливе значення, проте люди і самі повинні робити все для того, щоб правильно позбавлятися від відходів.

“Ми сваримо можновладців та нарікаємо на комунальників, не дивлячись на самих себе. Чистота – починається з нас самих”, – впевнені у “Добробуті”.

Тож просять більш ретельно приділяти увагу питанню благоустрою прибудинкової території, а, щоб не захламлювати своє подвір’я сміття, радять укладати договір на його вивезення.

“Комунальне підприємство «Добробут-Кілія» дякує тим мешканцям, які вже заключили з нами договір та є прикладом для тих, хто цього ще не зробив. Вартість чистоти нашого міста – 89 грн на місяць.
Чекаємо Вас за адресою: вул.Миру,83.
Графік роботи : понеділок – п’ятниця, з 8.00 до 17.00”, – звернулися на КП.

В кілійському комунальному підприємстві нагадали про кроки, які необхідно зробити для чистоти міста

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x