Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Городненській громаді відкрився Центр денного догляду “Твоє майбутнє”

0 коментарів 9288 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Урочисте відкриття Центру денного догляду “Твоє майбутнє” для дітей з особливими освітніми потребами відбулось днями в Новотроянівському ЗДО. Відбулась реалізація цього проєкту завдяки допомозі французької Гуманітарної організації “AKTED”. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Городненську сільську раду. 


Робота Центру передбачає проведення корекційно-розвиткових занять, активних ігор, творчих та спортивних занять для дітей віком від 2 до 7 років з особливими освітніми потребами.

Сам Центр покликаний забезпечити плавну соціалізацію та розвиток дітей у комфортному та дружньому середовищі. А також, за задумом ініціаторів, він сприятиме адаптації дітей та ефективному проведенню розвиваючих занять, оскільки кожному малюку приділятиметься достатньо уваги.

Цільова аудиторія, яка буде перебувати в Центрі денного догляду, – це діти з особливими освітніми потребами дошкільного віку з 2-х до 7-ми років. Також буде надаватись фахівцями консультативно-інформативна психологічна допомога сім’ям, які мають дітей з порушеннями розвитку, а також у вигляді ознайомлення з прийомами корекційно-розвиваючого навчання та способами закріплення досягнутого дитиною в процесі надання освітніх послуг.

В Городненській громаді відкрився Центр денного догляду "Твоє майбутнє"

В Городненській громаді відкрився Центр денного догляду "Твоє майбутнє"
guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x