Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У Молдові заявили про перебої в енергосистемі через обстріли в Україні

0 коментарів 8046 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Державне підприємство Молдови Moldelectrica заявило про перебої в енергосистемі внаслідок масованої атаки Росії на критичну інфраструктуру України. Про це йдеться у повідомленні пресслужби підприємства.


«Moldelectrica повідомляє про перебої в енергосистемі спільного блоку Україна-Молдова внаслідок атак на критично важливу українську інфраструктуру», – заявили у компанії.

У Moldelectrica запевнили, що ситуація під контролем. Наразі немає ризику відключення споживачів у Молдові, попри відключення електроенергії, зафіксовані з 08:00 до 09:00.

«Щоб запобігти масовим відключенням, українські диспетчери переналаштували схему енергопостачання. Наразі споживачі в країні забезпечуються електроенергією місцевої генерації», — йдеться у повідомленні.

Як повідомляла “БІ”, ранок останнього робочого тижня літа розпочався для України з сигналів повітряної тривоги. Вибухи лунали по всій території нашої держави, зокрема і на Одещині. Жителі та гості регіону залишились без електроенергії унаслідок ракетної атаки з боку росіян.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x