Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У Білгороді-Дністровському внаслідок ДТП постраждав неповнолітній велосипедист

0 коментарів 15741 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські розслідують обставини ДТП у Білгороді-Дністровському, унаслідок якої постраждав неповнолітній велосипедист. Автопригода сталася вчора, 2 серпня, близько 18-ї години вечора.  Про це, із посиланням на Білгород-Дністровський районний відділ поліції, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Попередньо поліцейські встановили, що 29-річний водій автомобіля «BMW», рухаючись вулицею Кишинівська, здійснив зіткнення з 14-річним велосипедистом, коли останній з другорядної дороги виїхав на головну, не пропустивши легковик.

Підлітка доставили до місцевої лікарні з відкритим переломом ноги. Керманича автівки перевірили на стан сп’яніння – він був тверезий.

У Білгороді-Дністровському внаслідок ДТП постраждав неповнолітній велосипедист

На місці події працювала слідчо-оперативна група та співробітники сектору реагування патрульної поліції районного відділу поліції.

«До Єдиного реєстру досудових розслідувань ми внесли відомості за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. В рамках провадження ми помістили транспортні засоби на арештмайданчик і призначили низку експертиз. Слідство триває. Встановлюються повні обставини дорожньо-транспортної пригоди», – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x