Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Що планують робити на пропускному пункті траси Одеса-Рені, аби повністю прибрати затори

4 коментаря 75897 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Завдяки збільшенню кількості смуг для автотранспорту на пункті пропуску «Маяки-Удобне-Паланка» вдасться мінімізувати затори та черги. Також планується запровадити слотовану єЧергу, що дозволить пришвидшити міжнародне автобусне сполучення. Про це, із посиланням на Одеську обласну військову адміністрацію, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Ці важливі для Одещини питання розглянули днями на нараді під головуванням заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Сергія Деркача. Від Одеської ОВА участь у нараді взяли перший заступник голови Олександр Харлов, представники Державної прикордонної служби України і Служби відновлення та розвитку інфраструктури.

«Вирішення проблеми заторів на пункті пропуску «Маяки-Паланка-Удобне» є важливим питанням, яке потребує комплексного підходу. Одним з можливих рішень є розширення пропускної спроможності цього пункту, що передбачає модернізацію інфраструктури, збільшення кількості смуг для транспорту, а також оптимізацію роботи митних та прикордонних служб. Важливим кроком також є впровадження системи електронної черги, що дозволить краще координувати рух транспорту та зменшити час очікування», – зазначив Олександр Харлов.

Нагадаємо, що в червні очільник Ізмаїльського району Родіон Абашев надсилав запит до голови Державної прикордонної служби через ускладнення ситуації з перетином пропускного пункту. Там утворюються кілометрові затори, у яких змушені на літній спеці перебувати дорослі, діти та люди похилого віку. Така ситуація також є дуже небезпечною, адже скупчення транспорту є легкою мішенню для атак ворога.

Ситуація з довготривалим очікуванням у черзі на проїзд ділянкою державного кордону республіки Молдова біля села Паланка на трасі Одеса-Рені набула значного резонансу.

На початку липня за розпорядженням голови Одеської обласної державної адміністрації Олега Кіпера роботу прикордонного пункту пропуску було врегульовано, тому черги зникли.

guest

4 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Имя
Имя
1 месяц назад

Там как были пробки так все и есть,зачем врать людям что-то ,,урегулирували,, там….ничего не изменилось!!!

Имя
Имя
1 месяц назад

Там все как было так и есть пробки стоят,погранцы валиком дело,никто там ничего не ,,урегулировал,,-вранье
(Комент не удаляйте,второй раз пишу)

Федя
Федя
1 месяц назад

Этот участок должен принадлежать Украине , когда был Янукович был договор с Молдовой что УКРАИНА им даст кусок земли в Рени а Молдова должны были отдать этот кусок Украине и чтобы убрать все проверки и пропускные пункты а Молдова кусок порта в Рени получила а кусок этот так и не отдали!!

Олександр
Олександр
1 месяц назад

Таможенников надо добавлять и требовать с них работу – вот и решение всех проблем. сколько полос не добавляй а машины выезжают по оформлению документов.

4
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x